ChatGPT in het Nederlands
ChatGPT Nederland Community

Synthesia AI: Exclusive Coupon Codes – Exclusieve couponcodes en kortingen

Op zoek naar een deal op het Synthesia-platform?

Je hebt de jackpot gewonnen!

Duik er nu in en krijg toegang tot een exclusieve promotiecode die speciaal is samengesteld voor liefhebbers van Synthesia, waardoor u het hele jaar door GROTE BESPARINGEN kunt krijgen.

Maak gebruik van de geavanceerde tools van Synthesia om boeiende AI-video’s te produceren, waardoor u uw kosten voor professionele videoproductie kunt verlagen.

Duik in de toekomst van videocreatie met Synthesia!

2 meest aanbevolen kortingsbonnen - Synthesia

Synthesia IO Logo Promotions

Krijg 25% korting - Persoonlijk pakket

Vraag een aangepast Enterprise-pakket aan

Speciale aanbiedingen voor Synthesia:

We hebben een exclusieve deal speciaal voor jou!

 • Persoonlijk abonnement voor $ 22,50/maand, jaarlijks gefactureerd, bespaar 25%. Ideaal voor individuen die maandelijks meerdere video’s willen produceren.
 • Enterprise abonnement tegen een aangepaste prijs. Je krijgt alles in een persoonlijk plan + meer. Perfect voor teams die hun video-uitvoer willen vergroten.

Voorwaarden:

Exclusief voor nieuwe gebruikers.
De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.
De kortingscode kan van tijd tot tijd veranderen en kan zelfs verlopen zijn, kijk hiervoor op de bronwebsite.

Hoe wissel je een promotiecode in op de website?

Volg eenvoudigweg de volgende eenvoudige stappen en uw promotiecode wordt snel op Synthesia toegepast:

 1. Navigeer naar de Synthesia-website.
 2. Selecteer ‘Account aanmaken’.
 3. Kies het abonnement dat het beste bij u past.
 4. Voer uw kortingscode in en ga verder met de betalingsinstructies.

Overzicht van Synthesia-tools

Synthesia is een geavanceerde AI-tool voor het maken van video’s waarmee gebruikers boeiende video’s kunnen maken zonder het traditionele filmproces. Door de kracht van kunstmatige intelligentie te benutten, transformeert Synthesia tekstinvoer in realistische video-inhoud, waardoor eenvoudige en efficiënte videoproductie mogelijk wordt.

Belangrijkste voordelen van het gebruik van Synthesia:

 • Kosteneffectief: elimineert de noodzaak van dure apparatuur, studiohuur of het inhuren van acteurs, waardoor de productiekosten worden verlaagd.
 • Tijdbesparend: versnelt het videoproductieproces, waardoor snelle contentcreatie, bewerkingen en aanpassingen mogelijk zijn.
 • Veelzijdigheid: biedt een reeks aanpasbare opties, van avatars tot talen, die tegemoetkomen aan verschillende behoeften en doelgroepen.
 • Toegankelijkheid: er zijn geen professionele vaardigheden voor het maken van video’s vereist, waardoor deze toegankelijk is voor gebruikers van alle ervaringsniveaus.
 • Innovatieve technologie: maakt gebruik van geavanceerde AI-algoritmen, waardoor hoogwaardige en realistische video-uitvoer wordt gegarandeerd.

Populaire toepassingen van Synthesia:

 • Bedrijfstraining: Bedrijven gebruiken Synthesia om trainingsmateriaal, introductievideo’s of interne communicatie te maken zonder het gedoe van traditionele video-opnames.
 • Onderwijs: docenten en instellingen integreren Synthesia-video’s in hun curriculum en bieden boeiende inhoud voor leren op afstand en online.
 • Marketing & Adverteren: Merken creëren naadloos promotievideo’s, productdemo’s of getuigenissen van klanten, waardoor hun marketingcampagnes worden verbeterd.
 • Contentcreatie: bloggers, YouTubers en influencers kunnen snel video-inhoud genereren die is afgestemd op hun publiek, zonder dat ze voor de camera hoeven te staan.
 • Vertaling & Lokalisatie: Bedrijven maken gebruik van de meertalige mogelijkheden van Synthesia om video-inhoud voor internationale markten te lokaliseren, waardoor een groter bereik wordt gegarandeerd.

De intuïtieve interface van Synthesia, gecombineerd met de krachtige AI-gestuurde mogelijkheden, zorgt voor een revolutie in het landschap van videocreatie, waardoor het een go-to-oplossing is voor verschillende sectoren en doeleinden.

Beschikbare pakketkeuzes

Synthesia presenteert vier unieke pakketten, elk ontworpen om aan verschillende eisen te voldoen:

 • Persoonlijk abonnement: wordt geleverd met één stoel, 120 jaarlijkse videocredits, 10 scènes, meer dan 90 AI-avatars en meer dan 120 talen en stemmen, allemaal geprijsd op slechts $ 22,50.
 • Enterprise-abonnement: dit is een aanpasbaar abonnement dat een flexibel aantal zitplaatsen, onbeperkte videocredits, 50 scènes, toegang tot meer dan 130 AI-avatars, 120+ talen en stemmen, samenwerkingsfuncties en prioriteit biedt steun. De prijzen zijn afgestemd op specifieke behoeften.

Synthesietools

Synthesia is vooral bekend om zijn AI-gestuurde videocreatieplatform waarmee gebruikers video’s kunnen produceren zonder de noodzaak van traditioneel filmen. Met behulp van geavanceerde AI-technologie kan Synthesia tekstscripts omzetten in levensechte video-inhoud.

 1. AI-avatars: gebruikers kunnen kiezen uit verschillende virtuele personages om hun boodschap in video’s over te brengen.
 2. Meertalige mogelijkheden: Synthesia ondersteunt een groot aantal talen en stemmen, waardoor lokalisatie van video-inhoud mogelijk is zonder dat er meerdere acteurs of voice-overartiesten nodig zijn.
 3. Aanpasbare scènes: afhankelijk van het gekozen plan kunnen gebruikers video’s maken met een bepaald aantal scènes, waardoor de inhoud gevarieerd en boeiend wordt.
 4. Videocreditsysteem: gebruikers krijgen een bepaald aantal videocredits toegewezen, die bepalen hoeveel video’s ze in een bepaalde periode kunnen produceren.
 5. Samenwerkingsfuncties: In bepaalde plannen kunnen teams samenwerken aan videoprojecten, waardoor het gemakkelijker wordt om op een gecoördineerde manier inhoud te produceren.
 6. Prioritaire ondersteuning: Premium- of zakelijke gebruikers kunnen prioritaire hulp krijgen om ervoor te zorgen dat hun videoproductieproces soepel verloopt.

Vaak gestelde vraag

Synthesia biedt verschillende tariefplannen, die zowel gratis als premium opties kunnen omvatten. U kunt het beste de officiële website van Synthesia bezoeken of contact opnemen met hun ondersteuningsteam voor de meest actuele informatie over hun prijsstructuur.

Synthesia wordt voornamelijk gebruikt voor het creëren van AI-gestuurde videocontent. Gebruikers kunnen video’s genereren waarin virtuele avatars aangepaste scripts leveren, waardoor deze nuttig zijn voor taken zoals videopresentaties, advertenties, educatieve inhoud en meer. De tool maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om realistische video-uitvoer te produceren op basis van gebruikersinvoer.

Ja, inhoud gemaakt met Synthesia kan worden gebruikt voor YouTube. Het is echter van essentieel belang dat u zich houdt aan de gebruiksvoorwaarden van Synthesia en de inhoudsrichtlijnen van YouTube, vooral met betrekking tot auteursrecht, openbaarmaking en transparantie over door AI gegenereerde inhoud.

De Synthesia AI-tool voor het genereren van video’s ondersteunt videobestanden in de formaten .mp4 en .webm.

Als u een aangepaste stem of achtergrondtrack wilt uploaden, zijn de geaccepteerde bestandsformaten wav, mpeg, ogg, aac en flac. Elke dia kan een audioduur hebben variërend van 3 seconden tot maximaal 5 minuten.