ChatGPT in het Nederlands
ChatGPT Nederland Community

Copy.ai: Unlock Exclusive Discounts & Codes – Exclusieve kortingen en codes

Op zoek naar een koopje op het Copy.ai-platform?

Je bent op de juiste plek!

Ontgrendel binnen enkele minuten een exclusieve kortingscode die speciaal is ontworpen voor Copy.ai-enthousiastelingen, waarmee u het hele jaar door aanzienlijke BESPARINGEN kunt krijgen.

Gebruik de beste tools van Copy.ai om moeiteloos inhoud te genereren, waardoor u uw kosten voor het werven van ervaren inhoudschrijvers kunt verlagen.

Spring vandaag nog binnen!

3 meest aanbevolen kortingsbonnen - Copy.AI

Copy.ai platform interface

Ontvang een gratis abonnement

Krijg 25% korting - Pro

Krijg korting op een Enterprise-pakket

Exclusieve aanbiedingen op Copy.ai:

Wij hebben een unieke aanbieding voor u!

 • Individuen die de basisprincipes van Copy.ai willen testen, kunnen het gratis downloaden met maximaal 2000 woorden per maand.
 • Ontvang onbeperkte woorden met het Pro-abonnement voor slechts $ 36/maand en bespaar tot 25%.
 • Krijg onbeperkte zitplaatsen, SSO enamp; Infosec-recensie en meer met het Enterprise-abonnement.

Voorwaarden:

 • Exclusief voor nieuwe gebruikers.
 • De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.
 • De kortingscode kan van tijd tot tijd veranderen en kan zelfs verlopen zijn. Controleer de bronwebsite.

Hoe kan ik een couponcode inwisselen op de website?

Volg een paar eenvoudige stappen en u kunt binnen enkele minuten genieten van een couponcode op Copy.ai.
 1. Ga naar Copy.ai
 2. Registreer u op de site of maak verbinding met de gebruiker met wie u een betaling wilt doen.
 3. Je hebt automatisch je gratis abonnement.
 4. Upgrade uw abonnement naar Pro. De knop verschijnt in de linkerbenedenhoek.
 5. Kies het abonnement en voer een knop voor een gratis proefperiode van 7 dagen in.
 6. Voeg uw couponcode toe en volg de stappen voor de betaling.

Maak kennis met Copy.ai:

In het digitale tijdperk blijft inhoud koning. Of u nu een marketeer, ondernemer of schrijver bent, het efficiënt produceren van inhoud van hoge kwaliteit is van het grootste belang. Maak kennis met Copy.ai, een geavanceerde tool die is ontworpen om de manier waarop we denken over het genereren van inhoud te transformeren.

Belangrijkste voordelen van het gebruik van Copy.ai:

 • Efficiëntie en snelheid: Voorbij zijn de dagen van staren naar een lege pagina, wachtend op inspiratie. Met Copy.ai kunt u binnen enkele seconden inhoudsideeën, concepten en meer genereren.
 • Kosteneffectief: in plaats van zwaar te investeren in het inhuren van makers van inhoud of urenlang zelf stukken te maken, biedt Copy.ai een budgetvriendelijk alternatief zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 • Diverse inhoudsreeks: Of het nu gaat om blogposts, advertentiekopieën, productbeschrijvingen of bijschriften op sociale media, Copy.ai dekt een breed spectrum aan inhoudsbehoeften.
 • Consistentie: regelmatig updaten van uw platforms of kanalen? Copy.ai zorgt ervoor dat u een consistente inhoudsoutput behoudt, zodat u relevant en betrokken blijft bij uw publiek.
 • Aanpassing: hoewel de tool geautomatiseerde inhoud biedt, biedt deze ook aanpassingsopties om de output af te stemmen op de stem en toon van uw merk.
 • Samenwerking: teamleden kunnen samenwerken aan Copy.ai, waardoor het gemakkelijker wordt om samen te brainstormen, inhoud op te stellen en af te ronden.
 • Taal- en toonflexibiliteit: catering voor een internationaal publiek? Copy.ai ondersteunt meerdere talen en kan de toon van de inhoud aanpassen op basis van uw specificaties.
 • Continu leren: Zoals bij de meeste AI-gestuurde platforms leert Copy.ai van zijn interacties, waardoor de inhoud die het produceert in de loop van de tijd nog verfijnder en meer op maat wordt gemaakt.

Populaire toepassingen van Copy.AI:

 • Ideatie van blogposts: genereer een groot aantal onderwerpideeën op basis van trefwoorden of thema’s, zodat u nooit zonder boeiende onderwerpen komt te zitten.
 • Creatie van advertentieteksten: maak overtuigende advertentiekopieën die resoneren met uw doelgroep en die zijn geoptimaliseerd voor conversies en klikfrequenties.
 • Sociale media-inhoud: van pakkende ondertitels tot tweetsuggesties, Copy.ai kan helpen een actieve en boeiende aanwezigheid op verschillende platforms te behouden.
 • Productbeschrijvingen: maak gedetailleerde en overtuigende productbeschrijvingen die de belangrijkste kenmerken en voordelen benadrukken en klanten ertoe aanzetten een aankoop te doen.
 • E-mailcampagnes: maak boeiende onderwerpregels en inhoud van de e-mailtekst die de openingspercentages verbetert en abonnees aanspreekt.
 • Websitetekst: Of het nu de startpagina, over ons of landingspagina’s is, genereer tekst die aansluit bij uw merkstem en effectief communiceert met bezoekers.
 • SEO-inhoud: produceer voor SEO geoptimaliseerde inhoudsuggesties die niet alleen goed scoren, maar ook resoneren met lezers.
 • Brainstormsessies: gebruik de tool om een verscheidenheid aan inhoudsideeën, thema’s of benaderingen te genereren om een bepaald onderwerp of een bepaalde campagne aan te pakken.
 • Merknaamgeving en slogan: als u een nieuw product, merk of dienst lanceert, kan Copy.ai u helpen met naamsuggesties en pakkende slogan.
 • E-boeken en rapporten opstellen: schets en schets secties van grotere inhoudsstukken zoals e-boeken of rapporten, waardoor het creatieproces soepeler en efficiënter wordt.

Beschikbare pakketopties:

Het Copy.ai-platform biedt 3 verschillende paden die zijn afgestemd op uiteenlopende behoeften:

 • Gratis start: 2000 woorden per maand, 1 gebruikersstoel, onbeperkte projecten, chat via Copy.ai.
 • Pro Plan: het beste voor teambuilding met onbeperkte woorden per gebruiker. Het plan is voor 5 gebruikersstoelen. Voor een prijs van $36 per maand (met een jaarlijkse bijdrage van $432, met een korting van 25%) of $49 maandelijkse betaling. Met een gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Enterprise: met onbeperkte woorden en onbeperkte zitplaatsen, robuuste beveiligingsfuncties en toezichtmogelijkheden. Neem contact op met de klantenondersteuning voor de prijsaanbieding.

Copy.ai-hulpmiddelen

Chat via Copy.ai

Duik direct in het maken van boeiende inhoud met behulp van Chat. Voer eenvoudig uw vereisten in en laat Chat het zware werk doen. Voel je je een beetje overweldigd? Blader door de Prompt Library om uw creativiteit te stimuleren.

Realtime zoeken

Destilleer de meest recente ontwikkelingen op het gebied van generatieve AI in beknopte samenvattingen. Stel een op maat gemaakte e-mail op met een vleugje personalisatie, gericht aan [voeg Linkedin profiel-URL in].

Lange inhoud

Stel een gedetailleerd artikel samen waarin u diep ingaat op de fijne kneepjes van zoekmachineoptimalisatie.

Brainstorm over ideeën

Inspireer je publiek met 10 betoverende Instagram-ondertitels, perfect voor de glamour van de Fashion Week. Schrijf een productverhaal voor een fiets, waarbij je de beknopte en impactvolle stijl van Hemingway kunt kanaliseren.

Merkstem

Introductie van een gamechanger op het gebied van contentconsistentie: de Brand Voice-functie. Ontwerp en stel onderscheidende merkstemmen in voor uiteenlopende gelegenheden, zodat elk stukje door AI gegenereerde inhoud harmonieus aansluit bij de identiteit van uw merk.

Sjablonen

Vereenvoudig uw schrijfproces met kant-en-klare sjablonen:

 • Blogs: wek de nieuwsgierigheid van uw lezer aan met een aangrijpende intro of maak snel een uitgebreid gedeelte van uw blog.
 • Schrijf een blogoverzicht: Begin met duidelijkheid door de structuur van uw blog in kaart te brengen, ondersteund door onderzoek en cruciale bronnen.
 • Sociale media-inhoud: communiceer en resoneer met uw publiek op populaire platforms.
 • E-mail: stel e-mails op die boeien en converteren.
 • Websitetekst: vergroot de aantrekkingskracht en functionaliteit van uw site met overtuigende teksten.
 • Casestudy: vertel succesverhalen die inspireren en beïnvloeden.
 • Video: Of het nu de eerste regel van je videoscript is of een beschrijvende tekst voor je YouTube-video, wij staan voor je klaar.

Infobase

Met Infobase zegt u vaarwel tegen repetitieve invoer. Sla kritieke informatie veilig op en krijg er moeiteloos toegang toe voor eventuele toekomstige inhoudsvereisten.

Werkstromen

Workflows van Copy.ai biedt een AI-gestuurde automatiseringstool waarmee teams campagnes en processen uitgebreid kunnen stroomlijnen. Voer gewoon de gewenste processen in, bevestig de resultaten en voer ze in volume uit.

Copy.AI Tools-functie

Duik in een arsenaal aan functies die zijn afgestemd op elke inhoudsbehoefte:

 1. Genereer boeiende blogideeën om lezers te boeien.
 2. Zet opsommingstekens moeiteloos om in een volwaardige blogsectie.
 3. Laat je creativiteit de vrije loop in de Freestyle-modus.
 4. Ontwerp opvallende Instagram-bijschriften.
 5. Ontwerp unieke productbeschrijvingen om op te vallen in de markt.

Vaak gestelde vraag

Infobase is ontworpen om essentiële details op te slaan, zoals merkrichtlijnen, waardeverklaringen en strategische documenten. Het is uw hub voor het opslaan van relevante merkcontext en gegevens.

Met de Workflows API kunt u elke workflow als API integreren. Het vergemakkelijkt het activeren van workflow-acties, het ophalen van workflow-specificaties en het instellen van webhooks voor specifieke workflow-gebeurtenissen, zoals voltooiing.

We geven prioriteit aan de beveiliging van uw gegevens met strenge encryptie, toegangsbeperkingen, frequente beveiligingsbeoordelingen en een gespecialiseerd beveiligingsteam, dat de grootst mogelijke bescherming van gebruikersgegevens garandeert.