ChatGPT in het Nederlands
ChatGPT Nederland Community

Surfer SEO Special Offers – Rabattkoder och specialerbjudanden

Op zoek naar een coupon code voor Surfer SEO? Je bent op de juiste plek! Ontgrendel binnen enkele ogenblikken een unieke kortingscode die speciaal is gemaakt voor Surfer-enthousiastelingen, waarmee u uw jaarlijkse uitgaven met honderden kunt verlagen.

Maximaliseer het elite-aanbod van SurferSEO om snel boeiende briefings met boeiende koppen te maken, waardoor de noodzaak om te investeren in ervaren makers van inhoud wordt verminderd.

Spring erin en bespaar vandaag nog!

3 meest aanbevolen kortingsbonnen - Surfer

Surfer SEO Promo Code

Krijg 29% korting - Essentieel

Krijg 20% korting - Gevorderd​

Krijg 20% korting - Max Plan

Exclusieve verkoop op SurferSEO:

Wij hebben een unieke aanbieding voor u!
 • Kies voor individuen en kleine teams het Essential-abonnement van $ 69/maand, jaarlijks gefactureerd, bespaar tot $ 240.
 • Voor experts en middelgrote teams kiest u het Advanced-abonnement voor $ 149/maand, jaarlijks gefactureerd, bespaar tot $ 360
 • Kies voor bureaus het Max-abonnement van $ 249/maand, jaarlijks gefactureerd, bespaar tot $ 600
Voorwaarden: Exclusief voor nieuwe gebruikers. 7 dagen geld-terug-garantie. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. De kortingscode kan van tijd tot tijd veranderen en kan zelfs verlopen zijn. Controleer de bronwebsite.

Hoe kan ik een couponcode inwisselen op de website?

Met slechts een paar eenvoudige stappen kunt u in een mum van tijd een Surfer-couponcode beveiligen.
 1. Bezoek SurferSeo
 2. Ga naar het gedeelte ‘Nu starten’, dat meestal in het menu te vinden is.
 3. Registreer u op de site of maak verbinding met de gebruiker met wie u een betaling wilt doen.
 4. Kies het plan en druk op “Kies”. Voeg uw factuuradres toe.
 5. Ga door met het betalingsproces om het volledige account te activeren.

Maak kennis met Surfer: het ultieme Content Intelligence-platform

Maak kennis met Surfer, het alles-in-één Content Intelligence Platform dat is ontworpen om uw benadering van SEO en contentmarketing radicaal te veranderen. Deze krachtige tool brengt contentstrategie, creatie en optimalisatie samen en biedt realtime, datagestuurde richtlijnen om uw digitale aanwezigheid te vergroten. Van geavanceerd trefwoordonderzoek tot unieke statistieken over de inhoudskwaliteit, Surfer biedt een uitgebreide reeks functies die uw workflow stroomlijnen en uw resultaten versterken.

Aard en doel:

Een naadloze integratie van contentstrategie, creatie en optimalisatie.
Centrale doelstelling: Transformeer SEO naar een voorspelbaar, gebruiksvriendelijk groeimechanisme.
Beoogd als de SEO-leidende ster voor hedendaagse teams.

Kernfilosofie:

Behaal marketingresultaten zonder de gebruikerstevredenheid in gevaar te brengen.
Intern motto: Efficiënt werken, niet uitputtend.

Oorsprong en erfenis:

Geïnitieerd als een in-house tool voor SEO- en contentspecialisten.
Tegenwoordig een vertrouwde keuze voor talloze wereldwijde en lokale marketingexperts.

Kenmerken en mogelijkheden:

 • Maakt gebruik van AI, NLP, machine learning en analyse van meer dan 500 webindicatoren.
 • Biedt realtime, op de concurrentie afgestemde, door Google goedgekeurde richtlijnen.
 • Bespaart veel tijd door uitgebreide onderzoeksprocessen af te handelen.
 • De tool voor zoekwoordonderzoek linkt naar Google Search Console voor controle over domeinonderwerpen en uitgebreide inhoudsplanning.
 • Content Editor biedt snelle inhoudsoverzichten en overzichten.

Speciale tools en statistieken:

Inhoudsscore: een unieke statistiek die de inhoudskwaliteit meet.
Termenassistent: stelt ideale zoekwoordplaatsingen voor voor inhoudsoptimalisatie.

Speciale aanbieding van Surfer AI:

Onderzoekt, schrijft en optimaliseert inhoud in slechts enkele minuten.

Gebruiksvriendelijke toegankelijkheid:

Deel Surfer-toegang zonder persoonlijke inloggegevens vrij te geven.
Deel eenvoudig voortgang of richtlijnen met externe gebruikers zonder Surfer-account.

Het surfervoordeel:

Efficiënte levering van inhoud, waardoor de creatietijd met de helft wordt verkort.
Combineert op strategische wijze creativiteit met empirische gegevens voor optimale resultaten.

Wie doet mee met Surfer?

Bureaus, toegewijde interne teams en individuele enthousiastelingen maken gebruik van Surfer om hun contentmarketingspel naar een hoger niveau te tillen en het organische verkeer naar hun blogs te stimuleren. Elke dag breidt de Surfer-familie zich uit en telt nu 18.645+ leden verspreid over 159+ landen, met maar liefst 233.422 actieve gebruikers. Deze community omvat met trots bekende namen als Jasper, FedEx, ClickUp, Lenovo, Opera, Square, Shopify en FreshBooks. We kijken er naar uit om je aan de lijst toe te voegen!

Beschikbare pakketopties:

Hoewel functies zijn inbegrepen in het basisabonnement (op basis van het specifieke abonnement), vereisen add-ons en Surfer AI-credits, die op een pay-as-you-go-basis werken, een extra aankoop naast het initiële abonnement.

Uitgebreide functieset voor alle pakketten: kies voor functionaliteiten zoals Organization Seats, Shareable Articles, Plagiaatcontrole, Terms Assistant en naadloze integratie met platforms als Google Docs, WordPress en Jasper.

Optionele add-ons: extra tools zoals Audit, SERP Analyzer, Whitelabel en Surfer API kunnen afzonderlijk worden aangeschaft om uw abonnement uit te breiden.

Pay-As-You-Go-opties: je kunt ook Surfer AI-credits en Content Editor-overschotten kopen. Dit laatste zijn extra Content Editor-credits die je kunt kopen zonder dat je een abonnementsupgrade nodig hebt.

 1. Essentieel: 180 Content Editor-credits per jaar inbegrepen, 2 organisatiestoelen, 25+ talen. Voor een prijs van $69 per maand (met een jaarlijks bedrag van $828, met een korting van 29%) of $ 89 maandelijkse betaling.
 2. Geavanceerd: inclusief 540 Content Editor-credits per jaar, 5 organisatiestoelen, 25+ talen. Voor een prijs van $ 149 per maand (met een jaarlijks bedrag van $ 1788, met een korting van 20%) of $ 179 per maand.
 3. Max: 1080 contenteditorcredits per jaar inbegrepen, 10 organisatielicenties, alle add-ons inbegrepen, 25+ talen. Voor een prijs van $ 249 per maand (met een jaarlijks bedrag van $ 2988, met een korting van 20%) of een maandelijkse betaling van $ 299.

SurferSEO: tools en functies

In de enorme oceaan van SEO-tools die vandaag de dag beschikbaar zijn, onderscheidt SurferSEO zich als een alles-in-één suite, ontworpen om een alomvattende strategie te bieden voor het creëren en optimaliseren van inhoud. In dit artikel verkennen we de verschillende tools, add-ons en integraties die SurferSEO zijn gebruikers biedt.

Hulpmiddelen

1. Inhoudseditor:

Zeg vaarwel tegen het giswerk en omarm de Content Editor van SurferSEO, die u inzichtelijke richtlijnen en passende inhoudsuggesties biedt die zijn afgestemd op uw onderwerp. Wat indrukwekkend is, is dat Surfer je niet beperkt tot alleen Engels en Spaans. Dankzij de meertalige ondersteuning kunt u inhoud in talloze talen schrijven en optimaliseren. Terwijl u uw stuk maakt, worden realtime statistieken over de structuur, het aantal woorden, NLP-ready trefwoorden en afbeeldingen beschikbaar gemaakt, zodat uw inhoud klaar is om wereldwijd te worden gerangschikt.

2. Zoekwoordonderzoek:

SurferSEO is de ruggengraat van elke SEO-strategie en biedt u de tools om binnen enkele minuten een robuuste inhoudsstrategie op te stellen. Duik diep in het rijk van zoekwoorden en begrijp wat resoneert met uw doelgroep.

3. Gratis AI-overzichtsgenerator:

Het overbruggen van de kloof tussen wat uw publiek verlangt en wat Google beloont, is cruciaal. Surfer’s AI Outline Generator helpt u precies dat te doen door boeiende contouren aan te bieden. Maak in slechts enkele seconden boeiende briefings met aangrijpende krantenkoppen. Bovendien organiseert de ingebouwde Outline Builder uw inhoud, waarbij unieke kopjes en potentiële vragen worden voorgesteld om te beantwoorden, waardoor uw inhoud uitgebreid en leesvriendelijk wordt.

4. Gratis Zoekwoordsurferextensie:

SEO onderweg! Met deze extensie kunt u direct vanuit uw Google-zoekresultaten zoekvolumes en relevante zoekwoordgegevens bekijken. U hoeft niet meer te schakelen tussen tools of te wachten op gegevens. Het is onmiddellijk en van onschatbare waarde.

Add-ons

Het aanpassen van uw SurferSEO-ervaring is eenvoudig gemaakt met een reeks add-ons om elk abonnement een boost te geven:

1. CONTROLE:

Herzien, vernieuwen en revitaliseren. Met de AUDIT-functie kunt u uw bestaande pagina’s optimaliseren met behulp van inzichten uit de best presterende zoekresultaten.

2. SERP-ANALYSE:

In de wereld van SEO is het begrijpen van uw concurrentie het halve werk. Met de SERP Analyzer kunt u zich verdiepen in de complexiteit van de best presterende pagina’s en de correlatie ontdekken met meer dan 500 factoren op de pagina.

3. WIT LABEL:

Als branding jouw ding is, is de WHITE LABEL add-on je beste vriend. Integreer de oplossingen van Surfer onder de paraplu van uw merk, met uw eigen domein en logo.

4. API:

Voor degenen die processen willen stroomlijnen, kunt u met de API-add-on het maken van zoekopdrachten en gegevensanalyse automatiseren, waardoor u geen toegang meer hoeft te krijgen tot de Surfer-webapplicatie.

Integraties

Een tool is slechts zo goed als de compatibiliteit ervan. SurferSEO integreert naadloos met veelgebruikte platforms:

 • Google Documenten: Verbeter uw schrijfproces met de tools van Surfer die rechtstreeks in uw Google-document zijn ingesloten.
 • WordPress: Voor bloggers en bedrijven zorgt de WordPress-integratie ervoor dat uw inhoud wordt geoptimaliseerd voordat u op ‘Publiceren’ klikt.
 • Jasper: Combineer de mogelijkheden van Jasper met Surfer, voor een holistische ervaring voor het maken en optimaliseren van inhoud.

Kortom, SurferSEO biedt een reeks functies die het optimaliseren van inhoud een fluitje van een cent maken. Of je nu een doorgewinterde SEO-expert bent of een nieuweling, Surfer heeft voor elk wat wils. Duik erin en ga mee op de SEO-golf met SurferSEO.

Vaak gestelde vraag

Als Surfer niet aan uw verwachtingen voldoet of als u van gedachten verandert, kunt u ons binnen 7 dagen na aankoop van onze Essential-, Advanced- of Max-abonnementen op de hoogte stellen. Wij zorgen voor een volledige terugbetaling zonder enige complicaties. Het enige dat we van u vragen is uw mening over het verbeteren van Surfer.

Ze accepteren betalingen via creditcards en betaalkaarten voor zowel maand- als jaarabonnementen, en bankoverschrijvingen uitsluitend voor jaarabonnementen. Momenteel is PayPal geen betalingsoptie.

Een actief abonnement is verplicht om add-ons te kopen. Hoewel White labeling en API exclusief beschikbaar zijn via Support, kunnen andere add-ons zoals Audit en SERP Analyzer rechtstreeks via het linkerpaneel van het in-app-dashboard worden verkregen.

Absoluut. Overschrijding verwijst naar gebruik dat de limieten van het door u gekozen abonnement overschrijdt. De organisatiebeheerder kan naar eigen goeddunken meer contenteditorcredits kopen als dat nodig is. Ook kunnen zij binnen de app overschrijdingen autoriseren voor alle organisatieleden.