ChatGPT in het Nederlands
ChatGPT Nederland Community

Looka Tool: Exclusive Promo Codes – Exclusieve promotiecodes

Op zoek naar een koopje op het Looka-platform?

Je bent op de juiste plek!

Ontgrendel binnen enkele minuten een exclusieve kortingscode die speciaal is ontworpen voor Looka-liefhebbers, waarmee u het hele jaar door aanzienlijke KORTINGEN kunt krijgen.

Gebruik de beste tools van Looka om moeiteloos logo’s te maken en bespaar zo op de kosten voor het inhuren van professionele ontwerpers.

Spring vandaag nog binnen!

3 meest aanbevolen kortingsbonnen - Looka

Looka Logo Tool

Ontvang het basislogopakket

Krijg 50% korting - Merkkit​

Krijg 40% korting - Brand Kit​ Web

Speciale aanbiedingen voor Looka:

We hebben een exclusieve deal speciaal voor jou!

 • Brand Kit-abonnement voor $ 96/jaar, jaarlijks gefactureerd, bespaar 50%. Je krijgt alles in het Premium-pakket + meer.
 • Brand Kit-webabonnement voor $ 129/jaar, jaarlijks gefactureerd, bespaar 40%. Je krijgt alles in een merkkit + AI-gegenereerde website.

Voorwaarden:

Exclusief voor nieuwe gebruikers.
De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.
De kortingscode kan van tijd tot tijd veranderen en kan zelfs verlopen zijn, kijk hiervoor op de bronwebsite.

Hoe kunt u een promotiecode toepassen op de website?

Volg gewoon deze eenvoudige stappen en u kunt binnen een mum van tijd een promotiecode op Looka gebruiken.

 1. Bezoek Looka en registreer u op de site.
 2. Je kunt het platform testen en Looka verzoeken een logo voor je te maken, maar je ontvangt de bestanden pas nadat je een account hebt aangemaakt en de betaling hebt voltooid.
 3. Als u de muisaanwijzer op een logo plaatst, ziet u een knop ‘Kopen’ en wordt u doorgestuurd naar een pagina met een beschrijving van de beschikbare abonnementen.
 4. Kies het abonnement van uw voorkeur.
 5. Voeg uw couponcode toe en volg de stappen om de betaling af te ronden.

Maak kennis met de Looka Tool

In het tijdperk van merkidentiteit zijn visuals van cruciaal belang. Of je nu een startup, een gevestigd bedrijf of een individu bent dat op zoek is naar personal branding, het hebben van een uniek logo is de eerste stap. Maak kennis met Looka, een revolutionaire tool die is ontworpen om de manier waarop we logo-ontwerp benaderen te transformeren.

Belangrijkste voordelen van het gebruik van Looka:

 • Eenvoud en snelheid: vergeet het dagenlang wachten totdat ontwerpers contact met u opnemen. Met Looka krijgt u in een handomdraai suggesties voor logo-ontwerp.
 • Kosteneffectief: omzeil de kosten van het inhuren van professionele ontwerpers. Looka biedt een betaalbare oplossing zonder in te leveren op kwaliteit.
 • Verscheidenheid in design: Van minimalistisch tot ingewikkeld, Looka biedt een scala aan ontwerpesthetiek afgestemd op uw voorkeuren.
 • Consistentie: uw merk uitbreiden? Looka kan zorgen voor een consistente ontwerptaal over verschillende merkelementen heen.
 • Aanpassing: terwijl de tool geautomatiseerde ontwerpen produceert, heeft u de flexibiliteit om deze te verfijnen en aan te passen aan uw merkvisie.
 • Samenwerking: Nodig teamleden uit om te stemmen of commentaar te geven op ontwerpen, waardoor het besluitvormingsproces wordt gestroomlijnd.
 • Branding Beyond Logos: Looka stopt niet bij logo’s. Ontvang volledige merkpakketten, inclusief visitekaartjes, kits voor sociale media en meer.
 • Continu evolutie: als AI-aangedreven platform werkt Looka voortdurend zijn ontwerpalgoritmen bij, waardoor moderne en trendy resultaten worden gegarandeerd.

 

Populaire toepassingen van Looka:

 • Logocreatie: maak onderscheidende logo’s die de essentie van uw merk samenvatten en resoneren met uw publiek.
 • Brandingkits: ontvang samenhangend merkmateriaal, van briefhoofden tot visitekaartjes, zodat u een consistent merkimago garandeert.
 • Sociale-mediapakketten: Rust uzelf uit met consistente beelden voor al uw sociale-mediaplatforms, waardoor de merkherkenning wordt vergroot.
 • Websiteafbeeldingen: genereer afbeeldingen en logo’s die zijn geoptimaliseerd voor websitekopteksten, voetteksten of favicons.
 • Merchandise-ontwerp: plant u merkmerchandise? Ontvang ontwerpsuggesties die geschikt zijn voor T-shirts, mokken en meer.
 • Presentatiesjablonen: zorg ervoor dat uw presentaties op uw merk aansluiten met op maat gemaakte ontwerpsjablonen.
 • Rebranding-initiatieven: als uw merk een opfrisbeurt nodig heeft, kan Looka de vernieuwing begeleiden met eigentijdse ontwerpsuggesties.
 • Brainstormsessies: gebruik Looka om een overvloed aan ontwerpconcepten en aanwijzingen voor elke merkcampagne te genereren.
 • Bedrijfsnaamgeving en slogan: naast beeldmateriaal kan Looka u ook helpen met suggesties voor bedrijfsnamen en gedenkwaardige slogans.
 • Advertentieafbeeldingen: Produceer boeiende beelden voor zowel online als offline marketingcampagnes, waardoor de merkherinnering wordt vergroot.

Pakketopties aangeboden

Het Looka-platform biedt vier verschillende paden, elk op maat gemaakt om aan verschillende behoeften te voldoen:

 • Basislogopakket – Eén bestand met lage resolutie, eenmalige aankoop voor slechts $ 20. Voor individuen die de basisprincipes van Looka willen testen en één logobestand willen ontvangen.
 • Premium logopakket – Meerdere logobestandstypen, eenmalige aankoop voor slechts $ 65. U krijgt meerdere bestandstypen met hoge resolutie, onbeperkte wijzigingen, levenslange technische ondersteuning, volledig eigendom.
 • Brand Kit-abonnement voor $ 96/jaar, jaarlijks gefactureerd, bespaar 50%. Je krijgt alles in het Premium-pakket + meer dan $ 3.000 aan exclusieve aanbiedingen, visitekaartjes, e-mailhandtekeningen, sociale profielen, sociale omslagen, briefhoofden, merkrichtlijnen, sociale berichten, sociale verhalen, facturen, posters, flyers, presentaties, kaarten, blogbanners, voorstellen , nieuwsbrieven, brochures, uitnodigingen.
 • Brand Kit-webabonnement voor $ 129/jaar, jaarlijks gefactureerd, bespaar 40%. Je krijgt alles in een merkkit + AI-gegenereerde website.

Looka Tools

Laat uw creativiteit de vrije loop met Looka’s suite van AI-aangedreven tools. Of u nu een ontwerper, marketeer of bedrijfseigenaar bent, deze tools zijn ontworpen om uw creatieve processen te vereenvoudigen en uw branding-spel naar een hoger niveau te tillen.

Logomaker

Ontwerp een prachtig logo dat moeiteloos uw merkidentiteit weerspiegelt. Kies uit een breed scala aan sjablonen en pas ze naar hartenlust aan.

Visitekaartjegenerator

Zorg ervoor dat uw netwerkmateriaal actueel is met professioneel ontworpen visitekaartjes. Creëer en personaliseer opvallende kaarten die een blijvende indruk achterlaten.

Socialemediakit

Zorg voor een samenhangende online aanwezigheid met de Social Media Kit van Looka. Maak opvallende profiel- en omslagfoto’s voor uw sociale media-profielen.

Presentatiesjablonen

Laat uw presentaties opvallen met professioneel ontworpen sjablonen. Of u nu pitcht voor klanten of inzichten deelt met uw team, deze sjablonen laten uw inhoud schitteren.

Merkrichtlijnen

Blijf consistent met de visuele identiteit van uw merk met behulp van Looka’s Branding Guidelines. Zorg ervoor dat elk stukje inhoud dat u maakt naadloos aansluit bij het imago van uw merk.

Samenwerkingshub

Werk naadloos samen met uw teamleden op Looka. Werk samen aan ontwerpprojecten, deel feedback en stroomlijn uw creatieve workflows.

AI-aangedreven inzichten

Maak gebruik van door AI gegenereerde inzichten om datagestuurde beslissingen te nemen over uw merk- en ontwerpkeuzes. Ontvang aanbevelingen over kleurenpaletten, typografie en meer.

Veelzijdige bestandsformaten

Download uw ontwerpmiddelen in verschillende bestandsindelingen, afhankelijk van uw behoeften. Of het nu gaat om print, internet of sociale media, Looka staat voor u klaar.

Beveiligde cloudopslag

Wees gerust, wetende dat uw ontwerpmiddelen veilig in de cloud zijn opgeslagen. U kunt ze altijd en overal openen en u hoeft zich nooit zorgen te maken dat u uw werk kwijtraakt.

Klantenondersteuning

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Het toegewijde klantenserviceteam van Looka staat klaar om u te helpen. Vraag deskundige begeleiding en ondersteuning wanneer u die nodig heeft.

Doorlopende updates

Looka evolueert voortdurend om aan uw creatieve behoeften te voldoen. Blijf op de hoogte van regelmatige updates en nieuwe functies die uw ontwerpervaring zullen verbeteren.

Tevredenheid gegarandeerd

Bij Looka streven we ernaar dat u tevreden bent. Als u niet tevreden bent met uw ontwerp, zullen wij met u samenwerken om het goed te maken.

Begin met creëren met Looka Tools

Ga vandaag nog aan de slag en ervaar de kracht van de AI-gestuurde ontwerptools van Looka. Breng uw merk naar een hoger niveau, stroomlijn uw creatieve processen en breng uw visie tot leven met Looka.

Vaak gestelde vraag

Looka’s Logo Maker maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om logo’s te genereren op basis van uw input. U begint met het invoeren van uw bedrijfsnaam en het kiezen van enkele ontwerpvoorkeuren. De AI genereert vervolgens logo-opties die aan uw criteria voldoen. U kunt deze opties verder aanpassen totdat u een logo heeft dat perfect bij uw merk past.

Absoluut! Looka biedt een reeks merkmaterialen, waaronder ontwerpen voor visitekaartjes, kits voor sociale media, presentatiesjablonen en meer. Met de tools van Looka kunt u een uitgebreide visuele identiteit voor uw merk creëren.

Looka neemt gegevensbeveiliging serieus. Uw ontwerpmiddelen worden veilig opgeslagen in de cloud en zijn alleen voor u toegankelijk. Het platform maakt gebruik van encryptie om uw gegevens te beschermen. Looka biedt ook continue updates en klantenondersteuning om een naadloze en veilige ervaring voor gebruikers te garanderen.