ChatGPT in het Nederlands
ChatGPT Nederland Community

Simplified Coupon Codes – Couponcodes en promoties

Op zoek naar meer creativiteit voor minder met Simplified? Je bent op de juiste plek!

Pak snel een couponcode voor Simplified en geniet van een flinke korting op je creatieve reis. Deze codes zijn ontworpen om uw kosten aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd het volledige potentieel van dit veelzijdige ontwerpplatform te ontsluiten.

Omarm de kracht van Simplified om verbluffende uitnodigingen, advertenties, posts op sociale media en meer te maken, allemaal met een gebruiksvriendelijke interface zonder code. Zeg vaarwel tegen hoge ontwerpkosten en hallo tegen budgetvriendelijke, professioneel ogende creaties.

Klaar om uw ontwerpproces te transformeren? Laten we aan de slag gaan met Vereenvoudigd!

3 meest aanbevolen kortingsbonnen - Simplified

Simplified Tool Logo

Krijg 35% korting - Grafisch ontwerp

Krijg 35% korting - Video-editor

Krijg tot 35% korting - Sociale media

Exclusieve vereenvoudigde promotie:

Een unieke kans is hier!
Krijg tot 35% korting op jaarabonnementen met onze speciale promotiecode bij Simplified.

Voorwaarden:

 • Deze aanbieding is exclusief voor nieuwe gebruikers van Simplified.
 • De promotie kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen op het platform.
 • Houd er rekening mee dat promotiecodes onderhevig zijn aan aanpassingen en een vervaldatum kunnen hebben; Controleer altijd de meest recente informatie op de officiële site van Simplified.

Hoe pas ik een couponcode toe op Simplified?

Het inwisselen van uw couponcode op Simplified is een fluitje van een cent. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:
 1. Ga naar de website van Simplified.
 2. Meld u aan door op de knop ‘Gratis aan de slag’ te klikken.
 3. Voltooi het registratieproces en voer uw betalingsgegevens in.
 4. Voer uw couponcode in het daarvoor bestemde veld op de factureringspagina in.
 5. Ga door met de betaling om de volledige functies van uw vereenvoudigde account te ontgrendelen.

Introductie van vereenvoudigd

Simplified is uw ultieme bondgenoot in de wereld van digitale contentcreatie, ideaal voor entiteiten van elke omvang, van levendige startups tot gevestigde bedrijven. Stel je een platform voor dat je niet alleen helpt bij het ontwerpen, maar er ook voor zorgt dat elke creatie perfect aansluit bij de identiteit van je merk. Met de intuïtieve en krachtige tools van Simplified zet u uw ideeën om in visueel verbluffende inhoud voor elk platform, of het nu gaat om sociale media, marketingcampagnes of website-afbeeldingen.

Perfect voor wie?

 • Bedrijven van elke omvang: van opkomende startups tot grootschalige ondernemingen.
 • Marketingprofessionals en creatievelingen: zowel freelancers als bureaus.
 • Socialmediamanagers en influencers: die hun volgers visueel willen betrekken.
 • Grafische ontwerpers: op zoek naar efficiënte hulpmiddelen om de creativiteit te vergroten.
 • Eigenaren van e-commercebedrijven: voor het maken van aantrekkelijke productafbeeldingen en promoties.
 • Onderwijsinstellingen: om informatief en aantrekkelijk educatief materiaal te ontwerpen.

Het brede spectrum aan functies van Simplified:

 • Merkharmonie: ervoor zorgen dat uw inhoud consistent het ethos van uw merk weerspiegelt.
 • Creatie zonder code: Moeiteloos visuele inhoud van hoge kwaliteit maken.
 • Sjablonenvariëteit: biedt een breed scala aan sjablonen voor snelle en eenvoudige aanpassing.
 • Samenwerkingstools: teamsamenwerking mogelijk maken voor het maken van samenhangende inhoud.
 • Sociale media-inhoud: Ontwerpen afstemmen op verschillende sociale mediaplatforms.
 • Web- en printmedia: veelzijdige ontwerpen creëren die geschikt zijn voor online en offline gebruik.
 • Efficiëntie en snelheid: stroomlijning van het ontwerpproces om tijd te besparen en de productiviteit te verhogen.

Vereenvoudigde toolfuncties

 • Gratis grafische ontwerptool voor iedereen: een app zonder code voor het ontwerpen van uitnodigingen, advertenties, posts op sociale media, video’s en meer. Maakt creatie, samenwerking en online publicatie mogelijk allemaal op één platform.
 • AI Copywriting Generator: Genereer direct verschillende soorten teksten, waaronder unieke en plagiaatvrije inhoud voor blogs, artikelen, advertenties, producten, websites en sociale media.
 • AI-aangedreven videosuite: maak en publiceer boeiende video’s met functies zoals AI-ondertiteling en tekst-naar-spraak, afgestemd op virale inhoud.
 • Social Media Management Tool: Beheer meerdere sociale netwerken, werk samen met teams, plan berichten en pas ontwerpen aan, allemaal binnen één app.
 • AI Presentation Maker: Genereer moeiteloos professionele en merkpresentaties zonder uitgebreid ontwerpwerk.
 • Link in Bio-functie: Maximaliseer de impact met het gratis Link in Bio-plan van Simplified.
 • AI Chatbot: Interactieve AI-functie voor verbeterde gebruikersbetrokkenheid.
 • AI Image Generator: zet tekst om in afbeeldingen met behulp van Dall-E- of Diffusion-technologie voor creatieve visuele generatie.
 • Gratis online achtergrondverwijderaar: Werk in realtime samen, krijg toegang tot miljoenen stockfoto’s en gebruik een afbeeldingseditor zonder code.
 • Instant Online Image Resizer: Wijzig snel het formaat van afbeeldingen, verklein de JPG-grootte en bewerk afbeeldingen eenvoudig en gratis.
 • AI Photo Animation Online Tool: Genereer geanimeerde afbeeldingen, pas gratis foto-effecten toe en gebruik een online foto-editor.
 • Gratis AI Content Rewriter Tool: Herschrijf inhoud efficiënt met AI-ondersteuning, perfect voor het vernieuwen van bestaande teksten.
 • Instagram Reels Maker: Maak snel boeiende Instagram Reels om je publiek te laten groeien.
 • MOV naar MP4 Video Converter: Converteer MOV-video’s eenvoudig naar MP4-formaat en download ze binnen enkele seconden.
 • JPG naar PNG-afbeeldingen converteren: Voer kwaliteitsvolle beeldconversies uit, bewerk foto’s snel en gebruik ze op verschillende platforms.

Vereenvoudigde grafische ontwerpplannen

 • Gratis ontwerpabonnement ($0/maand): geef uw creativiteit een boost met de essentiële tools en bronnen van Simplified. Dit plan omvat een veelzijdige AI-ontwerper, een reeks exportopties en moeiteloze integratie met platforms zoals Google Drive en Shopify. Het is perfect voor individuele makers en biedt open samenwerkingsopties.
 • Design Pro Plan ($6/maand (jaarlijks gefactureerd voor $72, besparing 35%) of $9 per maand): Verbeter uw ontwerpen met exclusieve toegang tot premium sjablonen, logo’s en een enorme ontwerpbibliotheek activa. Dit plan breidt uw toolkit uit met geavanceerde AI-functies zoals Magic Resize en Background Remover, samen met een verscheidenheid aan exportformaten en brandingtools. Het is ideaal voor professionals die op zoek zijn naar meer geavanceerde ontwerpmogelijkheden en functies voor teamsamenwerking.
 • Design Business Plan ($10/maand (jaarlijks gefactureerd voor $120, besparing 35%) of $15 per maand): Voor bedrijven die uitgebreide ontwerpoplossingen nodig hebben, biedt dit plan merkconsistentie met aangepaste lettertypen en kleuren, geavanceerde AI-mogelijkheden voor innovatieve ontwerpen en functies die zijn afgestemd op teamworkflows. Het omvat uitgebreide quota, bulkgeneratie, API-toegang en prioriteitsondersteuning, waardoor het geschikt is voor grootschalige projecten en teamactiviteiten.

Vereenvoudigde video-editorplannen

 • Gratis abonnement voor video-editor ($0/maand): begin uw reis naar het maken van video’s met essentiële tools, waaronder het maken van video’s met een watermerk, video’s van maximaal 10 minuten in 720p-resolutie en toegang tot gratis videosjablonen. Verbeter uw video’s met ondertitels (tot 30 minuten), meer dan 30 ondertitelstijlen en tekst-naar-spraak-opties (tot 30 minuten per maand). Neem voice-overs op, upload uw audio en gebruik de gratis stockaudiobibliotheek. Dit plan omvat ook overgangen, animatiestijlen en functies voor samenwerking met gasten.
 • Video Editor Pro Plan ($12/maand (jaarlijks gefactureerd voor $144, besparing 35%) of $19 per maand): Upgrade naar video’s zonder watermerk, verlengde videoduur tot 30 minuten in 1080p, en een mix van gratis en premium videosjablonen. Dit plan biedt uitgebreide ondertitelcapaciteit (tot 90 minuten per maand), een breed scala aan ondertitelstijlen en een verhoogde tekst-naar-spraaklimiet (tot 120 minuten per maand). Net als bij het gratis abonnement kun je voice-overs opnemen, audio uploaden en de gratis stockbibliotheek gebruiken, naast geavanceerde overgangen, voorinstellingen en de mogelijkheid om met gasten samen te werken.
 • Businessplan voor video-editor ($32/maand (jaarlijks gefactureerd voor $120, besparing 35%) of $49 per maand): dit plan is bedoeld voor mensen die het storytellingpotentieel van hun merk volledig willen ontketenen met geavanceerde functies . Het bevat een merkboek, watermerkvrije video’s tot 30 minuten in 1080p, zowel gratis als premium videosjablonen en uitgebreide ondersteuning voor ondertitels (tot 180 minuten per maand). De limiet voor tekst-naar-spraak wordt aanzienlijk verhoogd naar 300 minuten per maand. Bovendien maakt dit plan samenwerking met zowel gasten als teamleden mogelijk en omvat het Teamspaces voor efficiënt workflowbeheer.

Vereenvoudigde socialemediaplannen

 • Gratis abonnement voor sociale media ($0/maand): Dit plan is ideaal om aan de slag te gaan met het beheer van sociale media en biedt de basistools die nodig zijn voor effectief online aanwezigheidsbeheer. Het omvat ondersteuning voor 3 sociale kanalen, 1 gebruikersstoel en de capaciteit om 30 berichten in de wachtrij te hebben. Functies omvatten postplanning, basisanalyses, AI-tools voor sociale media, fragmenten, een URL-verkorter en UTM-parameters, waardoor het geschikt is voor individuele gebruikers of kleine bedrijven die aan hun sociale media-reis beginnen.
 • Social Media Pro Plan ($11/maand (jaarlijks gefactureerd voor $132, een besparing van 35%) of $17 per maand): Dit plan is ontworpen om uw sociale media-inspanningen te schalen en begint met 7 sociale kanalen (uitbreidbaar maximaal 50) en omvat 1 gebruikersstoel met onbeperkte postwachtrij. Het beschikt over 1 Brand Book, geavanceerde postplanning, uitgebreide analyses, AI voor sociale media, fragmenten, een URL-verkorter, UTM-parameters, workflow voor teamgoedkeuring, een planner, concepten, analyserapporten, een uniforme inbox en zowel open als gesloten Teamspaces. Dit plan is perfect voor groeiende bedrijven en professionals die op zoek zijn naar robuustere mogelijkheden voor het beheer van sociale media.
 • Social Media Agency Plan ($159/maand (jaarlijks gefactureerd voor $1908, besparing 20%) of $199 per maand): Dit plan is op maat gemaakt voor bureaus die meerdere klanten beheren en biedt ondersteuning voor 70 tot 150 sociale kanalen en omvat 10 gebruikersstoelen met onbeperkte postwachtrijen. Het biedt 7 merkboeken, bulkplanning, functies voor klantbeoordelingen, open, gesloten en privé-teamruimtes, een uniforme inbox, workflow voor teamgoedkeuring, een planner, analyses, concepten, analyserapporten, postplanning, AI voor sociale media, fragmenten, een URL verkorter en UTM-parameters. Dit plan is ideaal voor bureaus die uitgebreide tools nodig hebben voor klantbeheer en geavanceerde implementatie van sociale strategieën.
 • Social Media Agency Plus Plan ($319/maand, jaarlijks gefactureerd met een besparing van 20% of $399 per maand): Dit plan is de ultieme oplossing voor grote bureaus en ondernemingen en begint met 200 sociale kanalen (uitbreidbaar tot 1000) en omvat 20 gebruikersstoelen met onbeperkte postwachtrijen. Het beschikt over 20 merkboeken, bulkplanning, klantbeoordelingen, open, gesloten en privé-teamruimtes, een uniforme inbox, workflow voor teamgoedkeuring, een planner, geavanceerde analyses, concepten, gedetailleerde analyserapporten, postplanning, AI voor sociale media, fragmenten, een URL-verkorter en UTM-parameters. Dit plan is ideaal voor grootschalige bureaus en bedrijven die het socialemedialandschap willen domineren met uitgebreide functies en mogelijkheden.

Vaak gestelde vraag

Simplified accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder de belangrijkste creditcards en PayPal. Facturering vindt doorgaans maandelijks of jaarlijks plaats, afhankelijk van het door u gekozen abonnement. Abonnementen worden voor uw gemak automatisch verlengd, maar u kunt uw factureringsvoorkeuren op elk gewenst moment wijzigen of uw abonnement opzeggen via uw accountinstellingen.

Ja, de vereenvoudigde grafische ontwerptool kan voor zowel persoonlijke als commerciële doeleinden worden gebruikt. Het biedt een breed scala aan sjablonen en ontwerpelementen die geschikt zijn voor het maken van ontwerpen van professionele kwaliteit voor bedrijven, inclusief marketingmateriaal, afbeeldingen voor sociale media en meer.

Met de Video Editor-tool van Simplified kun je video’s exporteren in populaire formaten zoals MP4. Met het gratis abonnement zijn video’s tot 10 minuten in 720p mogelijk, terwijl de Pro- en Business-abonnementen langere video’s tot 30 minuten in 1080p ondersteunen. De exportopties komen tegemoet aan verschillende behoeften en zorgen voor uitvoer van hoge kwaliteit voor verschillende platforms.

Ja, de socialemediaplannen van Simplified bevatten analysefuncties. Deze inzichten variëren per abonnement, waarbij het gratis abonnement basisanalyses biedt en de Pro- en Agency-abonnementen gedetailleerdere rapporten bieden. Gebruikers kunnen betrokkenheidsstatistieken, publieksgroei en andere belangrijke prestatie-indicatoren volgen om hun sociale-mediastrategie effectief te optimaliseren.